default-header
HomeNieuwsEen goede start!

Een goede start!

Columns

donderdag 13 april 2017, door Hartpatiënten Nederland

Het reisseizoen van Hartbrug-Reizen is inmiddels begonnen. De eerste reis van het jaar, 10 dagen Costa Brava, was een groot succes! We hebben enorm genoten van de mooie omgeving en stadsbezoeken (met uitgebreid aandacht voor Barcelona!) en werden de gehele week getrakteerd op fantastisch weer.

Het was de eerste reis van het jaar, maar ook de eerste reis in samenwerking met OAD. Dit is uiterst goed bevallen! Natuurlijk waren er reizigers die het in bet begin enigszins spannend vonden, maar dat was al snel over. Pieter was de chauffeur van deze reis en hij is erg bekend met de regio. Een groot voordeel waarvan we profiteren door de nieuwe samenwerking!

Ook in deze uitgave staan er diverse nieuwe reizen uitgebreid beschreven. Voor de reis naar Passau zijn nog enkele kamers beschikbaar, neem snel contact met ons op als u nog wilt boeken! Of gaat u in mei mee naar het mooie Cesenatico, naar ons vertrouwde en supergastvrije en gezellige familiehotel Laura? Italië is een veelzijdig land dat erg in trek is, eind juni bezoeken we ook nog de mooie Italiaanse Meren.

Natuurlijk is er voor ieder wat wils. Daarom reizen we in juli naar Schotland, maar ook naar Noorwegen. Weer eens heel iets anders! In augustus staat er ook nog een reis naar Bretagne en Normandië gepland.

Blader maar gauw verder om er meer over te lezen, en schroom vooral niet om contact met ons op te nemen! Ik hoop u te ontmoeten tijdens een van de Hartbrugreizen.

Column door: Marly van Overveld


Geef een reactie