default-header
HomeNieuwsEen frisse start van het nieuwe jaar

Een frisse start van het nieuwe jaar

Columns

maandag 13 februari 2017, door Hartpatiënten Nederland

Welkom in de eerste uitgave van Hartbrug-Magazine! Hopelijk bent u het jaar goed gestart. Als u door het tijdschrift bladert, zal het u wellicht opvallen dat het een en ander veranderd is. Geen rigoureuze wijzigingen hoor, het magazine is er alleen maar beter en gevarieerder door geworden.

We hebben verschillende nieuwe schrijvers, en er zijn nieuwe rubrieken bij gekomen. Hiermee biedt het tijdschrift nog meer afwisseling dan voorheen. Sommige mensen vinden het interessant om te lezen over nieuwe (medische) ontwikkelingen, anderen lezen graag interviews met lotgenoten of houden van verdiepingsverhalen waarin bijvoorbeeld medici hun meningen en ervaringen delen. Met deze samenstelling denk ik dat we prima aan de wensen van de lezers voldoen. Mocht u echter andere of aanvullende suggesties hebben, dan hoor ik het graag van u!

Afgezien van de (eind)redactie, is ook de grafische vormgeving van Hartbrug-Magazine volledig in eigen handen. En ik vind dat we daar best trots op mogen zijn! Iedereen is nauw betrokken bij het proces en met z’n allen proberen we er telkens weer een mooi en informatief tijdschrift van te maken.

Ook op het gebied van de HartbrugReizen die we organiseren is er een nieuwe positieve verandering. Vanaf nu gaan we samenwerken met de reisorganisatie Oad. Hierdoor wordt het reisaanbod groter en gevarieerder, en wordt er nog meer comfort geboden. Ook bij de reizen bieden we daardoor voor elk wat wils! Bestemmingen zoals Noorwegen en Normandië bijvoorbeeld, zullen dit jaar niet aan het programma ontbreken. Daarnaast staan ook vertrouwde bestemmingen en locaties op het programma, zoals Hotel Weisser Hase in Passau (Duitsland) en Hotel Laura in Cesenatico (Italië). Meer over deze samenwerking leest u op pagina 14.

Ik ben benieuwd wat u vindt van de veranderingen, maar ook of u nog andere wensen hebt waar we rekening mee kunnen houden. Uiteraard is het voor ons heel belangrijk dat u zich herkent in ons tijdschrift en in wat wij doen, dus schroom vooral niet om contact op te nemen. Ook willen we graag dat u zich gehoord voelt door ons, dus uw mening is altijd welkom.

Column door: Marly van Overveld


Geef een reactie