default-header
HomeNieuwsDe nieuwste uitgaven van Hartbrug-Magazine en HartbrugReizen zijn weer uit!

De nieuwste uitgaven van Hartbrug-Magazine en HartbrugReizen zijn weer uit!

dinsdag 7 februari 2017, door Hartpatiënten Nederland

Onze tijdschriften Hartbrug-Magazine en HartbrugReizen worden automatisch verzonden aan donateurs die daarvoor in aanmerking komen.

Onze tijdschriften Hartbrug-Magazine en HartbrugReizen worden automatisch verzonden aan donateurs die daarvoor in aanmerking komen.
 
In Hartbrug-Magazine geven we hartpatiënten een gezicht en doen velen, waaronder ook vaak artsen, hun verhaal. Ook berichten we op een eerlijke, positieve manier over alles wat met gezondheidsproblemen te maken heeft. 
 
In deze uitgave van Hartbrug-Magazine besteden we onder andere aandacht aan mantelzorgers, is cardioloog Peter Paul Delnoy aan het woord en bespreken we de sporttrends van 2017. Ook vertelt cardioloog Harriëtte Verwey meer over het vrouwenhart en Youp van 't Hek over problemen met zijn hart. 
 
In ons zustertijdschrift HartbrugReizen proberen wij de bezorgdheid en twijfels over op reis gaan weg te nemen en mensen een zorgeloos vakantiegevoel te geven. Veilig, geborgen en écht niet alleen voor hartpatiënten! In deze uitgave presenteren wij weer vier nieuwe reizen! Ook leest u meer over de nieuwe reisformule van HartbrugReizen. En over wat te doen bij een winterdepressie?
 
Hieronder kunt u een combinatie zien van onze tijdschriften:
 
 
Of klik hier om een gratis proefexemplaar per post aan te vragen. Bij een donatie vanaf slechts € 2,10 per maand ontvangt u jaarlijks liefst 12 tijdschriften (6 x Hartbrug-Magazine en 6 x HartbrugReizen). Om vanaf nu verzekerd te zijn van toezending per post klikt u hier. Als donateur heeft u dan ook de mogelijkheid de magazines digitaal te lezen in onze app. Download nu onze app 'HARTBRUG' in de App Store of Google Play Store en lees de nieuwste uitgave van ons tijdschrift, met extra achtergrondinformatie zoals verwijzingen naar bijvoorbeeld websites of filmpjes.

Geef een reactie