default-header
HomeNieuwsDe duizendste

De duizendste

donderdag 11 december 2008, door Hartpatiënten Nederland

Lees hier de nieuwsbrief van 11 december 2008

Beste Hartgenoten,

 

Bij hartgenoten.nl is het feest:

De duizendste hartgenoot heeft zich aangemeld!

In deze gezellige feestmaand heeft Hartpatiënten Nederland nog iets te vieren: de duizendste Hartgenoot heeft zich aangemeld! Een mijlpaal, waarvan we alleen maar konden dromen toen we op 2 september jl. startten met onze site www.hartgenoten.nl. In drie maanden tijd is de Hartgenoten-community een echte gemeenschap geworden. En dankzij u een hechte gemeenschap!

Want zo werkt dat bij een community, lotgenoten en geïntereseerden vinden elkaar, er ontstaat een band. U laat hartgenoten.nl groeien door een bericht achter te laten, in de poll te stemmen of kritisch te reageren op een onderwerp in het forum. Onze taak ligt bij het informeren en service bieden. Voor u zitten wij boven op het nieuws, wat interessante feiten kan opleveren. Maar ook nieuws met een ‘klokkenluider-effect’, zoals onze oproep naar uw mening en ervaringen met het slikken van statines die mogelijk diabetes tot gevolg kunnen hebben.

Om te vieren dat zich duizend Hartgenoten voor onze hoog gewaardeerde community hebben aangemeld, biedt www.hartgenoten.nl een nieuwe service: stuur elkaar via de site een kerstkaart! Wij weten zeker dat hartgenoten, familie en vrienden deze decembergroet zeer zullen waarderen. U kunt uit maar liefst acht leuke e-cards kiezen. Dus de kaart die u mooi vindt, zit er zeker bij. Veel plezier!

Met vriendelijke groeten,

Hartgenoten.nl

PS. En heeft u suggesties of leuke ideeën om het nog beter te maken, laat het ons weten!


Geef een reactie