default-header
HomeNieuwsDe allernieuwste uitgaven van Hartbrug-Magazine en HartbrugReizen zijn weer uit!

De allernieuwste uitgaven van Hartbrug-Magazine en HartbrugReizen zijn weer uit!

dinsdag 4 oktober 2016, door Hartpatiënten Nederland

Deze tijdschriften worden automatisch verzonden aan donateurs die daarvoor in aanmerking komen.

Deze tijdschriften worden automatisch verzonden aan donateurs die daarvoor in aanmerking komen. In Hartbrug-Magazine geven we hartpatiënten een gezicht en doen velen, waaronder ook vaak artsen, hun verhaal. Ook berichten we op een eerlijke, positieve manier over alles wat met gezondheidsproblemen te maken heeft. 
 
In deze uitgave onder andere aandacht voor verborgen obesitas, mensen met een aangeboren hartafwijking, zwanger en hartpatiënt,de relatie van ‘big farma’ met artsen, het verhaal van Jan Leuring en verder staan er nieuwtjes, interessante columns en heerlijke zomerse recepten in!
 
In ons zustertijdschrift HartbrugReizen proberen wij de bezorgdheid en twijfels over op reis gaan weg te nemen en mensen een zorgeloos vakantiegevoel te geven. Veilig, geborgen en écht niet alleen voor hartpatiënten! In deze uitgave leest u hoe u uw tuin herfst klaar maakt, tien leuke wandelingen in de Benelux, meer informatie over de reizen naar Dresden, kerstsfeer in Thüringen en u kunt weer boeken voor de appartementen in Scheveningen en Roermond!
 
Hieronder kunt u een combinatie zien van onze tijdschriften:
 
 
Of klik hier om een gratis proefexemplaar per post aan te vragen. Bij een donatie vanaf slechts € 2,= per maand ontvangt u jaarlijks liefst 12 tijdschriften (6 x Hartbrug-Magazine en 6 x HartbrugReizen). Om vanaf nu verzekerd te zijn van toezending per post klikt u hier. Als donateur heeft u dan ook de mogelijkheid de magazines digitaal te lezen in onze app. Download nu onze app 'HARTBRUG' in de App Store of Google Play Store en lees de nieuwste uitgave van ons tijdschrift, met extra achtergrondinformatie zoals verwijzingen naar bijvoorbeeld websites of filmpjes.
 

Geef een reactie