Complete soep

Een maaltijdsoep is ideaal om in porties in de vriezer te hebben voor dagen dat u weinig tijd heeft om te koken.
 
Zo is de soep een volwaardige maaltijd:
- Met minimaal 200-250 gram groenten per persoon. Natuurlijk kunt u kant-en-klare soepgroenten gebruiken, maar u kunt de maaltijdsoep ook gebruiken om restjes groenten die u nog heeft liggen, op te maken.
Een stukje wortel, een restje bloemkool, een stukje prei, die halve ui, eigenlijk kan alles.
- Met koolhydraten in de vorm van stukjes gekookte aardappel, een handje rijst, vermicelli, pasta, croutons of een stukje (stokbrood) bij de soep
- Met vlees, vis of een vervanger. Natuurlijk kunt u soepballetjes draaien, maar ook stukjes soepvlees, reepjes kipfilet, stukken stevige witvis, garnalen, geraspte kaas en natuurlijk peulvruchten kunnen prima.

Geef een reactie

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.