default-header
HomeNieuwsBewondering en plezier ondanks de sneeuwstorm

Bewondering en plezier ondanks de sneeuwstorm

dinsdag 6 april 2010, door Hartpatiënten Nederland

Beste mensen, bij deze willen wij nog even reageren op onze reis naar Spanje . Wij hebben ervan genoten en kijken er met plezier op terug. De groep onder elkaar klikte prima,het was een familie

Beste mensen,  bij deze willen wij nog even reageren op onze reis naar Spanje . Wij hebben ervan genoten en kijken er met plezier op terug. De groep onder elkaar klikte prima,het was een familie.

Ook op de laatste dagen kijken wij positief terug,het was een hele ervaring om zo iets mee te maken, maar iedereen bleef rustig en namen het maar zoals het zich voor deed ,er werd zelfs nog gelachen met het uit delen van de sneetjes brood 's morgens. We hebben bewondering voor Toos en Piet die alles in goede banen leiden en vooral Wim met zijn stuur kunsten die ons allen weer goed bij het hotel bracht. Zelf de meisjes in het hotel waren erg begaan met ons.

Het was erg fijn de ontvangst in Maastricht waar de begeleiders  in de bloemen werden gezet en het thuis front ook zo met ons mee leefde HARTVERWARMEND.Wij hebben er genoten  een ervaring rijker en zeker geen trauma opgelopen. Wim Toos en Piet  nogmaals hartelijk dank.  Vriendelijke groeten, Cees en Ria van Son.


Geef een reactie