default-header
HomeNieuwsAfia heeft uw hulp nodig!

Afia heeft uw hulp nodig!

maandag 21 november 2016, door Hartpatiënten Nederland

Regelmatig krijgt Hartpatiënten Nederland vanuit het buitenland hulpvragen voor jonge hartpatiënten. Daarvoor hebben wij een speciaal fonds: het hulpfonds Buitenlandse Kinderen.

Regelmatig krijgt Hartpatiënten Nederland vanuit het buitenland hulpvragen voor jonge hartpatiënten. Daarvoor hebben wij een speciaal fonds: het hulpfonds Buitenlandse Kinderen. Al heel wat kinderen hebben door dit fonds een nieuwe toekomst gekregen.
 
Onlangs kregen wij een hulpaanvraag voor een meisje met hartproblemen. Zij heet Afia Amissah, is bijna 1 jaar oud en heeft twee ernstige hartafwijkingen: PDA (patent ductus arteriosus) en VSD (ventricular septal defect). Voor deze operatie is 16.000 US dollar nodig. Het ziekenhuis financiert de helft en haar ouders kunnen 1000 US dollar betalen, maar voor de resterende 7000 US dollar willen wij vanuit het Fonds Buitenlandse Kinderen zorgdragen.
 
Hartverwarmend zijn de berichten die wij nog steeds krijgen van die kinderen die een nieuwe toekomst gekregen hebben. Dit gunnen we Afia ook van harte, daarom willen we ervoor zorgen dat zij zo snel mogelijk geopereerd kan worden. 
Steun daarom het Fonds Buitenlandse Kinderen en maak uw bijdrage over op rekeningnummer NL75 INGB 0000 006333 t.n.v. Hartpatiënten Nederland te Roermond onder vermelding van Afia. 
 
 
 

Geef een reactie