default-header

Jelly

Jelly

Aangemaakte reacties

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • Jelly
  Deelnemer

  Hallo Frieda, na jaren ben ik weer op het forum. Wat vervelend van je klachten. Hopelijk ben je er inmiddels vanaf. Zo niet, misschien kun je een second opinion laten doen. In welk ziekenhuis heb jij de operatie laten doen?

  Helaas kan ik je geen tips geven. Ik ben in 2020 uiteindelijk geopereerd aan mijn aorta. de operatie was geslaagd! Drie weken na de operatie kreeg ik een complicatie. Het bleek dus dat mijn slokdarm was in het operatiegebied was “gevallen”. Mijn slokdarm had een “gat” en om mijn aorta te beschermen is er een stent geplaatst. 5 weken later is mijn slokdarm verwijderd en 1,5 kaar later is er van mijn maag een “slokdarm” (buismaag) gemaakt. Al met al, heb ik ook niet echt een fijne tijd achter de rug.
  Groet, Jelly

  Jelly
  Deelnemer

  Hallo Summer, 

  Ik ben na lange tijd weer op het forum en zie het bericht nu pas. Ik heb uiteindelijk de keus gemaakt om te opereren, maar de operatie heeft niet plaatsgevonden. Ik kreeg steeds nieuwe data en dan ging het kort voor de nieuwe data niet door. Ik heb teveel tijd gehad om er weer over na te denken en nu heb ik besloten om de operatie niet te doen. Het hoesten is gestopt. Inspanning is nog wel een dingetje en zo ook oververmoeidheid.

  Heeft uw zoon er baat bij gehad? 

   

  Jelly
  Deelnemer

  Hallo Anneliese,

  Bedankt voor je reactie. 

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)