default-header

Re:Mexicaanse-griepexperts WHO werkten voor farmacie

Home Forums Hartcuriosa Mexicaanse griep Re:Mexicaanse-griepexperts WHO werkten voor farmacie

#85906
Lisa
Gast

Kelly Kathleen schrijft:
[quote]Ik vind dat vaccinaties meer goed dan kwaad doen.[/quote]

Dat vaccins ons goed doen is een idee dat ons allen ooit met de paplepel is ingegoten. Maar er zijn vele vaccin-insiders, onderzoekers en uit ervaring tot inzicht gekomen artsen die ons al jaren wijzen op de andere kant van de vaccinatie-medaille, waarover je helaas zelden of nooit wordt ingelicht door onze autoriteiten of onze reguliere media…….ik luister al een paar jaar niet meer alleen naar die autoriteiten (overheid, rivm) maar ook naar de vele experts die met vaccinatie in de praktijk te maken hebben en die het nader onderzoeken, zoals bv de arts en onderzoekster Viera Scheibner.

Dit zegt bijv 1 van de vaccin- insiders over vaccinaties:
Er zijn veel bewijzen dat immunisatie (vaccinatie) meer kwaad doet dan goed.

[quote]Diverse ziektes zijn indrukwekkend onder controle gebracht of zelfs zo goed als helemaal de wereld uit (pokken). [/quote]

Ook dat is ons allen met de paplepel ingegoten. De waarheid is dat veel infectieziekten al vanzelf bijna verdwenen waren (door betere hygiene en voeding en waterkwaliteit en op natuurlijke wijze verkregen immuniteit etc). Heb je de historische grafieken al eens bekeken?

zie bv: http://hartgenoten.nl/forum/32-algemene-discussies/42-boeken/5205-viera-scheibner-gedegen-onderzoek-naar-vaccinatie

en hier kun je het Pokkenvaccin verhaal lezen:
http://www.naturodoc.com/library/public_health/truth_re_smallpox_vaccine.htm

Dr Parry plaatste in 1928 in het BMJ al vraagtekens bij de pokkenvaccinatie: hij schreef

„Hoe kan het dat bij pokken de kans op dodelijke afloop bij gevaccineerde mensen vijf maal hoger is dan bij mensen die niet gevaccineerd zijn?
Hoe het dat in sommige van onze meest gevaccineerde steden — bijvoorbeeld, Bombay en Calcutta — de pokken vaak voorkomen, terwijl in sommige van onze slechtst gevaccineerde steden, zoals Leicester, pokken bijna niet voorkomt?
Hoe kan het dat ongeveer 80 percent van de ziektegevallen in de Metropolitan Asylums Board pokkenziekenhuizen gevaccineerde personenen betreft, terwijl slechts 20 procent van de patiënten niet is gevaccineerd?“

en
In Duitsland hadden in jaren 1870-1871 meer dan 1.000.000 mensen pokken, waarvan er 120.000 stierven. Hiervan was 96 procent ingeënt. Bismarck, de Kanselier van Duitsland, schreef aan de overheden van de diverse Duitse deelstaten dat „de hoop in de doeltreffendheid van het koepokkenvirus als preventie tegen de mensenpokken volledig bedrieglijk is gebleken”.

[quote]Een kritische benadering juich ik toe maar de hetze tegen vaccinaties vind ik erg gevaarlijk. Een vaccinatie kan niet altijd 100% bescherming geven net zoals dat er geen bijwerking mogelijk is. [/quote]

Hetze tegen vaccins??? Het gaat de klokkenluiders om het geven van aanvullende informatie, zodat iedereen bewust kan beslissen of hij wel of niet een vaccin wil hebben…..mag dat niet? Sommige mensen willen de schaduwkant wellicht liever niet weten, maar veel mensen toch ook wel.

En bijwerkingen weghonen (wat pro vaccinatie mensen vaak doen) is niet terecht…. het gaat niet om een tijdelijk rood plekje of een stijve arm na de prik. Denk aan de kinderen die na vaccinatie overleden door wiegendood (zie Viera Scheibners onderzoeken) …zij zei op basis van haar gedegen onderzoeken:
“Cot (crib) death is caused by vaccines. Vaccines are noxious substances. Serum of SIDS (wiegendood) babies is so poisonous that all mice injected minute amounts of it die.” Het zal je kind maar zijn………..

(En wiegendood is niet de enige ernstige bijwerking van vaccinaties).

[quote]Zoals met alles in het leven moet je voor voor- en nadelen tegenover elkaar afwegen.[/quote]

Ja precies, daarom is het ook belangrijk om over alle informatie te (kunnen) beschikken, welgevallige en onwelgevallige info, de voordelen EN de nadelen, en niet alleen de eenzijdige info van autoriteiten die er belang bij hebben dat zoveel mogelijk mensen prikken blijven halen (zoals ook de farmaceuten), want zij zijn het misschien juist wel die de “Indianenverhalen” vertellen en zonder met harde bewijzen te komen……….

tot slot laat ik Dr Mendelsohn aan het woord

PS: elders op het forum staan nog meer uitspraken van artsen en wetenschappers over vaccinaties.

http://hartgenoten.nl/forum/174-lichaam-en-gezondheid/72-medicijnen/5083-uitspraken-van-vaccinatie-kritische-artsen-en-wetenschappers