default-header

Re:Menstuatie en hartfalen

Home Forums Hartfalen Babbelbox Re:Menstuatie en hartfalen

#85542
Anoniem
Inactief

Hoi Margreet…
gaat hier al stukken beter hoor…slapen gaat ook weer goed..en tja..die hoest moet verder slijten..
ach..af en toe zijn er nog rare dingen die gebeuren op mijn pc op de zaak..whahhahahha..
ben maandag weer begonnen…de speciale accountants kwamen…
Verder op tijd naar bed zodat ik mijn rust pak..vanmiddag ook even plat gelegen..omdat je nog verkouden bent merk je dat je dat echt nodig heb nu…maar wel komen er wel!!..

ongeveer een weekje terug ..op een vrijdag zat ik alleen op de zaak..en toen kwam Pascal..hij doet veel met Arbo en met reintegratie e.d…..hij vertelde mij dat hij het knap vond dat ik nog zo werkte….en als er wat was…kon ik altijd een beroep op hem doen…
super he…dat deed mij echt goed…zo blijk maar..dat er ook goede mensen in het land zijn..nu tref ik het wel..dat ik allemaal mee levende collega’s en bazen heb..dat steunt ook enorm..vandaar dat mijn inzet ook groot blijft denk ik dan..

Leuk dat je de nieuwe website vrolijk vind…hihihi..moest even snel wat doen..en dat allemaal gratis op het internet..hihihi…mijn eigen website verdwijnt van xs4all..die hadden ineens een prijsstijging van 50%…!!!!!…ik had nog een packabonnement..ivm mijn email en website..normaal 9,95 per maand..maar dat werd nu 15 eurie..echt asociaal….
nu hou ik die 9,95 eurie per maand in mijn eigen zak…want deze nieuwe website staat gratis op het web… 😛

Eugenie..laat eens van je horen!!….we hopen dat je het alleen druk heb met leuke dingen….

Nou meiden…dikke knuffels van ons hier…

enneh..wilde even nog wat laten zien..moest voor iemand paaskaart maken met haar bulldogs….zie hier de uitkomst..whahahhahhaha…