default-header

Re:Correctie link

#89723
Tiidmasine
Gast

Nou dat in de rij staan valt wel mee: gek genoeg zit er maar zelden iemand.(Over de schouder gluren is meestal niet aan de orde) Ik heb eerder een klacht ingediend over die 2 plekken: er werd gebruik gemaakt van illegale windows versies. (Dat dezen illegaal waren was voor iedereen te constateren: er stond een melding van in het scherm……) Ook apart is dat er wel zo’n 5 verschillende wifi kanalen zichtbaar zijn van het ziekenhuis.

Het gebruik van internet wordt ook nog eens aanzienlijk beperkt. Dit kan te maken hebben met een mogelijk kindvriendelijk filter.

Verder wil ik nu eerst de reactie van het ziekenhuis afwachten. Het resultaat zal ik hier wel neer zetten (vanwege privacy wetgeving worden geen namen genoemd)

Ik heb ondertussen (helaas) al meerdere gegronde klachten gedeponeerd over het functioneren en beleid van dit ziekenhuis. Vaak werd ik wel in het gelijk gesteld gevolgd door een “maar” welke bijna altijd slaat op bezuinigingen of een “vergissing” of…….

Voorbeeld: In het ziekenhuis geldt een rookverbod. Prima, niets mis mee tot de raad van bestuur het nodig vond een rookverbod in te stellen op het gehele ziekenhuis terrein.
Mijn klacht hierop was niet het rookverbod weer terug te draaien maar het verbieden van gemotoriseerd verkeer (met verbrandingsmotor) vanwege de uitlaatgassen en fijnstof uitstoot welke nog ongezonder zijn dan de rook van tabakswaren.

De reactie van de raad van bestuur: In principe heeft u gelijk, MAAR het gaat ons om de uitstraling van het ziekenhuis……. Hoezo hypocriet !! Het ging ze dus helemaal niet om gezondheid redenen.

Nog een voorbeeld: De stoelen in de wachtruimtes zijn niet geschikt voor mensen met b.v. rugklachten. Klacht ingediend. De reactie: Wij kunnen dit niet oplossen omdat ons budget niet anders toelaat. Uiteindelijk heb ik met de specialist waar ik elke 2 maanden kom (en gemiddeld 1 tot 1.5 uur uitloopt) afgesproken dat ik tot een uur later mag komen dan op het afsprakenbriefje staat. Hij erkent ook de situatie aangaande het meubilair.

Sommigen zullen misschien denken: wat een zijkerd. (mag best hoor) Je kunt ook zeggen: dat soort “gezijk” kan leiden tot iets positiefs.