default-header

Re:Babbelbox

Home Forums Hartfalen Babbelbox Re:Babbelbox

#85394
kneusje
Gast

:laugh: Hoi meiden,

ben er nog hoor maar lag even op de hartbewaking…. :S

Ik heb een paar spannende dagen gehad, mijn dochter moest voor onderzoek naar de cardioloog ivm die tabletten en daar vond hij tot onze schrik een afwijkend ECG.
Haar hart blijkt niet aangetast te zijn maar er was wel een kleine ritmestoring en dat wil hij gaan uitzoeken……je kent het wel…..holter en dan 3 weken lang een king of haert…

Dezelfde dag moest ze ook op Wajong herkeuring en omdat dat vorige keer zo’n negatief gericht mens was wilde ik perse mee……..en ja hoor….we waren nog niet binnen of ze ging er alweer vanuit dat mijn dochter zielig wilde doen om meer uitkering te krijgen!
Terwijl dat helemaal niet aan de orde is want ze wil straks gaan werken als verpleegkundige.
Toen we haar dus fijntjes vertelden dat ze aan beroepsdeformatie lijdt want iemand die een uitkering wil en op zijn gat wil zitten gaat geen kei moeilijke opleiding doen die al 4 jaar stress oplevert ….
Daarop reageerde ze dat ze de opleiding weer veel te zwaar voor haar vond…… :angry:
Nou ja zeg… :silly: wat wil ze nou.
Ze was heel onprofessioneel want terwijl mijn dochter kalm bleef en haar zinnen begon met; “Ik krijg van U het gevoel dat…of bij mij komt het over als…” werd de keuringsarts boos en wond zich op.
Aan het eind van het gesprek bood ze haar excuses aan en gaf aan dat ze misschien wel te snel een oordeel klaar gehad had zonder te weten wie ze voor zich had…. 😛

Daarna hadden we dus dat gesprek met de cardioloog en was ik doodmoe….
Het weekend had ik al veel pijn op de borst maar wilde niet naar het ziekenhuis dus toen alles achter de rug was, was ik wel de pineut en moest natuurlijk gelijk opgenomen worden.

Daar kreeg ik ook niet zo’n fijn bericht; ik blijk regelmatig kamerfibrilleren te hebben met enkele seconden stilstand…. :ohmy:
Gevolg, er moet een ICD geplaatst kan worden maar er is geen ruimte meer in mijn hart (zitten al 6 draden in).
Een aantal ervan moeten eruit maar is niet goed mogelijk omdat ze al tientallen jaren in mijn hart verkleefd zitten….
Ik krijg het dus binnenkort superdruk met allerlei onderzoeken en een hartkatheterisatie om de boel goed op een rij te zetten…
De draden worden dan waarschijnlijk in Eindhoven bekeken maar het zal een risicovolle openhart operatie gaan worden met kans dat het helemaal niet lukt of ik het loodje leg….
Moest ik wel even van slikken maar nu laat ik alles maar even op me af komen….

Zoals ik al zei dus….beetje druk gehad.
Nu moet ik rustig aan doen om storingen in het ritme te voorkomen want stress zet aan tot boezemfibrilleren en dat weer tot kamerfibrilleren en dat weer tot …..
Lekker makkelijk na zo’n bericht….
Nou ja, doe mijn best en hoop dat ik rust blijf houden.

Jullie zijn ook allebei druk bezig hoor ik….
Margreet, wat moedig dat je aan die EMDR therapie bent begonnen maar ik hoor er goede dingen over dus volhouden meissie….
Hoe is het met je dochter?
Begint de huid al te genezen, hoe staat het met de littekens?
En met haar werk?

En jij Marjolijn,
hoe is het afgelopen met de kaak van je man?
De hondjes en je werk?
Wanneer was ook alweer je vakantietijd?

Nou meissies, tot gauw en glij niet uit over de sneeuw hoor……dat kunnen wij al helemaal niet meer hebben…en vooral voor jou Margreet is deze tijd gevaarlijk!

Dikke knuffel en ik hou jullie op de hoogte…
Eugenie