default-header

Reageer op: De klachten die er nog steeds zijn na het dotteren!

Home Forums Angina pectoris De klachten die er nog steeds zijn na het dotteren! Reageer op: De klachten die er nog steeds zijn na het dotteren!

#131247
Monique ter Horst van Winkel
Gast

Ik heb een soort gelijk verhaal, 30 augustus waren we net een paar dagen in Spanje toen ik hevige pijn kreeg in mijn maag met uitstraling naar rechts.
Verder geen andere klachten, bloed meerdere malen nagekeken alles prima, ontstekingswaarde niks te zien, maar de pijn ging op en af.
Ik slik al jaren pantoprazol 40 mg en moest er s`avonds voor het slapen gaan 1 extra innemen en heb nog Famotidine 20 mg erbij gekregen, maar van die extra maagbeschermers merk ik niks van, geen verbetering.
In 2018 ben ik gedotterd en heb 1 lange stent gekregen, vandaag stond ik bij de cardioloog voor een hartecho en uitslag bij de cardioloog, maar was blijkbaar verzet naar 22 november, al met al loop ik straks al 3 maanden met op en af met hevige pijn!
Vorige week naar de SEH geweest en de andere dag een maagonderzoek gehad, niets gevonden, de maag was alleen rood geïrriteerd en de milt was licht ontstoken.
Ik moet nu zo meteen weer bij de huisarts zijn, ik ben benieuwd wat ze nu weer gaat zeggen, net thuis mijn bloeddruk gemeten met een Omron 185 / 95 / 51
Ik ben een beetje ten einde raad, 2016 met hartfalen opgenomen, vader 2 X open hart operatie gehad, 4 zussen en 1 broer alle hartpatiënt.