default-header
HomeNieuwsHet nieuwe HPNLmagazine ligt op de deurmat!

Het nieuwe HPNLmagazine ligt op de deurmat!

AandoeningBehandelingBekende Nederlanders

donderdag 3 maart 2022, door Hartpatiënten Nederland

Deze week ligt de nieuwe uitgave van het HPNLmagazine op de deurmat bij onze donateurs.

Ook dit keer, zoals u van ons gewend bent, weer boordevol interessante en informatieve artikelen en interviews.

Zo zijn er drie bijzondere verhalen te lezen over hartekindjes Daan (pagina 14), Mika (pagina 54) en Alyshia (pagina 68). Zij blijven ondanks hun gezondheidsproblemen positief en vrolijk, samen met hun ouders. Uiteraard ook weer aandacht voor een gezonde leefstijl, waarvoor steeds meer artsen en deskundigen zich inzetten. Zo vertelt huisarts Stefan van Rooijen dat een fit lijf beter bestand is tegen virussen zoals corona. Ziekenhuisapotheker en orthemoleculair therapeut Marieke Aalbers gaat dieper in op vitaminen, en cardioloog Remko Kuipers besteedt meer aandacht aan vitamine K. Healthy chef Iris Heuer vertelt hoe we verantwoord kunnen eten uit de zee.

Topadvocaat Gerard Spong vertelt over de hartoperatie die hij onderging. Ook is er meer te lezen over diverse medisch specialisten. Zo besteedt vaatchirurg Kak Khee Yeung aandacht aan microbellen, terwijl cardiothoracaal chirurg Peyman Sardari Nia informatie geeft over aorta-dissectie.

In deze uitgave ook aandacht voor ‘nalaten vanuit je hart’. Steeds meer mensen die bezig zijn met hun testament, overwegen om hierin een goed doel op te nemen. Zeker in tijden van corona worden er veel testamenten opgemaakt, zodat alles goed is vastgelegd als er iets gebeurt. Ook hebben veel mensen Hartpatiënten Nederland al opgenomen in hun testament. Meer informatie over dit onderwerp? Meld u dan aan voor ons webinar waarin we aandacht besteden aan schenken en nalaten. Dit vindt online plaats, op dinsdag 29 maart. Meer informatie is te lezen in het magazine.

Dit is nog maar een kleine greep, dus lees snel verder. Wij wensen u veel leesplezier!

Geen donateur maar benieuwd? Bekijk hier een voorproefje van het HPNLmagazine.

Of vraag hier een proefexemplaar van het HPNLmagazine aan.