default-header
HomeNieuwsHet nieuwe HPNLmagazine ligt op de deurmat!

Het nieuwe HPNLmagazine ligt op de deurmat!

AandoeningBehandeling

vrijdag 6 oktober 2023, door Hartpatiënten Nederland

Inmiddels ligt de nieuwe uitgave van het HPNLmagazine op de deurmat bij onze donateurs. Ook dit keer, zoals u van ons gewend bent, weer boordevol interessante en informatieve artikelen en interviews.

Zo is er meer te lezen over diverse medische interessante onderwerpen. Vaatchirurg Kak Khee Yeung vertelt over het onderbelichte risico van slechte mondhygiëne en hartchirurg Ehsan Natour over hoe je je leven weer oppakt na een zware operatie. Cardioloog Remko Kuipers besteedt aandacht aan een gezonde werkvloer. Hoogleraar psychiatrie Wiepke Cahn vertelt meer over sporten als therapie en psychiater en hoogleraar Stress en veerkracht roept op om niet naar gouden tips tegen stress te zoeken. Hartchirurg Peyman Sardari Nia geeft meer informatie over wat hartklepproblemen nou eigenlijk zijn en vindt dat er een richtlijn nodig is voor Hartteams.

En, zoals u van ons gewend bent, is er uitgebreid aandacht voor een gezonde leefstijl; we vertellen wat het nut van lichaamsvet en een goede nachtrust is, Radmila Soda roept op om lief te zijn voor uw lichaam en hoogleraar cognitieve psychologie adviseert om piekeren de ruimte te geven. Hartpatiënten Nederland is een samenwerking gestart met Greenhabit, waarover we meer vertellen en we bieden een interessant artikel voor theeleuten. Ook leest u een artikel over hoe gezond de sauna is.

Verder nog enkele (wellicht herkenbare) patiëntverhalen. Chermaine Kwant promoveert binnenkort op de ziekte die haar bijna het leven kostte, Reny Boersma dacht door haar donorhart nooit meer op reis te kunnen maar genoot onlangs enorm van een mooie Hartbrugreis. Wendy Manders kreeg een hartinfarct terwijl ze hoogzwanger was van een tweeling terwijl Iris Frederking twee hartinfarcten kreeg na haar bevalling.

Dit is nog maar een kleine greep, dus lees snel verder. Wij wensen u veel leesplezier!

In deze uitgave staat het volledige reisprogramma van 2024 gepubliceerd. Wees er snel bij! Deze reisbrochure aanvragen kan via www.hartbrugreizen.nl

Vraag hier een proefexemplaar van het HPNLmagazine aan.


Geef een reactie


Reacties (3)