default-header
HomeNieuwsDoe mee aan ons onderzoek!

Doe mee aan ons onderzoek!

AandoeningBehandeling

maandag 7 augustus 2023, door Hartpatiënten Nederland

Heeft u hartritmestoornissen die zo onregelmatig zijn dat ze maar moeilijk te vangen zijn? Of misschien bent u al gediagnosticeerd, maar lijkt het u rustgevend als u altijd een ECG-meter op zak heeft? De mogelijkheid om altijd even uw hartslag te checken en een hartfilmpje te maken, biedt immers misschien nou net dat zekere gevoel dat u nodig heeft. Dan is de Kardia Mobile voor u wellicht een mooie uitkomst.

Wij beschikken over een aantal ECG-meters die we samen met onze donateurs willen testen, om verder onderzoek te kunnen doen. Geïnteresseerd? Meld u nu aan en wie weet komt u in aanmerking om mee te doen!

Naar wie zijn wij op zoek? Mensen die regelmatig klachten hebben op het gebied van ritmestoornissen, die reeds een holteronderzoek hebben gehad, maar zonder resultaat. Naar aanleiding van de ontvangen aanmeldingen maken wij een selectie. Indien u geselecteerd wordt om deel te nemen aan het onderzoek, wordt het apparaat tijdelijk ter beschikking gesteld. Bij aanmelding ontvangt u een vragenformulier. Na afloop van het onderzoek bestaat de mogelijkheid om het apparaat over te nemen tegen een gereduceerd tarief.

Aanmelden kan via deze link.


Geef een reactie


Reacties (1)