default-header
HomeNieuwsChantals hartklachten bleven onopgemerkt

Chantals hartklachten bleven onopgemerkt

AandoeningBehandeling

maandag 12 juli 2021, door Hartpatiënten Nederland

Iets meer dan een jaar geleden; zo lang is verstreken sinds het hartinfarct van Chantal Denneboom. Zij is 54 wanneer het noodlot toeslaat na jarenlang te hebben rondgelopen met hartklachten die werden afgedaan als stress en overgangsklachten. Zij vertelt graag haar verhaal omdat zij andere vrouwen erop wil attenderen dat hun hartklachten kunnen afwijken van de welbekende klachten bij mannen. Haar verhaal...

Wanneer Chantal een hartinfarct krijgt wordt zij met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Daar volgt een dotterbehandeling en krijgt zij een stent. Chantals ongeloof is groot en de situatie voelt voor haar onwerkelijk, maar tegelijkertijd vallen alle kwartjes met betrekking tot haar jarenlange klachten: “Ik ben niet boos, maar achteraf bekeken voelde ik mij niet serieus genomen. Des te meer omdat mijn opa en oma jong aan een hartinfarct zijn overleden.”

----

Als lid van Hartpatiënten Nederland heeft u onbeperkte toegang tot alle Premium-artikelen op hartpatienten.nl. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is inloggen op uw profiel. Het zijn artikelen waar we trots op zijn en die we graag met u als trouwe lezer delen.