default-header

Re:Zo ontzettend bang en ongerust

Home Forums Help?!? Zo ontzettend bang en ongerust Re:Zo ontzettend bang en ongerust

#89753
nesia52
Deelnemer

Hallo Bang hartje.
Ik begrijp heel goed dat je bang bent, maar als je cardioloog zegt dat je hart goed is moet je dat wel geloven, angst kan heel veel doen met je lichaam, dat weet ik uit ervaring, maar je moet wel vertrouwen in de artsen blijven houden anders maak je jezelf helemaal, stress is een eel slecht iets waardoor je klachten kan krijgen die lijken op hartfalen b.v. Hyperventilatie, dus probeer vertrouwen te houden in de artsen en zoek wat afleiding om je zinnen wat te verzetten, als de cardioloog het niet zou vertrouwen zou hij je echt niet laten lopen, dus probeer rustig te blijven en je gedachten wat af te leiden, ik denk dat je teveel bezig bent met je hart, wel logisch maar volgens de cardioloog niet nodig, probeer wat rustiger te worden,je bent nog veel te jong om met zoveel angst rond te lopen.
Probeer echt wat afleiding te zoeken zodat je niet constant bezig bent met het ergste te denken, zou gauw ga je echt niet dood hoor.
Ik hoop dat ik j een beetje gerust heb kunnen stellen en doe het rustig aan en verzet je gedachten in positieve dingen want die zijn er zeker ook.
Groetjes Nesia.