default-header

Re:witte boorden bloeddruk

Home Forums Bloeddruk witte boorden bloeddruk Re:witte boorden bloeddruk

#85414
Lisa
Gast

Hoi Agnes,

Ik hoor ook bij de mensen die de bloeddruk aardig kunnen “opjagen” als ik bij een arts ben 🙂 .
Bij mij is het o.a. stress door het gevoel dat ik mezelf misschien (weer) moet verdedigen tegen pillen opdringerij. Normaal heb ik namelijk eerder een te lage dan een te hoge bloeddruk en….zoals je misschien wel weet inmiddels, zoek ik graag zelf een natuurlijk alternatief voor pillen …. :cheer:

Maar mijn cardioloog mat altijd nog een keer, en dan is de druk altijd alweer een stukje gedaald, “oh…..maar hij kan ook dalen” glimlachte de arts dan. Pas als de druk bij elke meting, de hele dag door, hoog is, is er sprake van hypertensie, las ik lang geleden.

Ik ben het met Lygia eens dat vermoeidheid veel oorzaken kan hebben …. het kan door hartproblemen komen, maar de moeheid kan ook komen door problemen met de schildklierhormonen, chronische ontstekingen door nog sluimerende virussen of door zware metalen ed, gebrek aan stoffen zoals carnitine en Q10, etc.
(Van chonische ontstekingen wordt een mens flink moe)..

Als daar nog niet naar gekeken is ( :unsure: ), is het denk ik wel een goede tip van Lygia om dat eens uit te laten zoeken ……evt ook bij een orthomoleculair werkende natuurarts, als de internist niets kan vinden.

Succes,
en groetjes,
Lisa 🙂