default-header

Re:Voorstellen

Home Forums De jongere hartpatiënt Voorstellen Re:Voorstellen

#89445
Kylie1986
Deelnemer

Gelukkig kreeg ik vrijdagochtend een mailtje dat er toch vervanging was!

Woensdagmiddag voor het laatst mijn meds genomen (kwam uit de nachtdienst) en vrijdagochtend dus eerst de fietstest.. Ik merkte op zich niet zo heel veel dat ik geen medicijnen slikte, totdat ik een stuk moest lopen, van de auto naar de ingang, dan het ziekenhuis door naar de poli..En dan die fietstest..Voor mijn gevoel kon ik al snel niet meer verder, maar ze zeggen natuurlijk niets. Ik begon de test met een RR van 141/91 en een pols van 100 (niet nerveus en had alweer even gezeten).
Maar goed, naar huis en douchen, toen weer terug voor de holter. Wat een *** ding zeg, die van de huisarts was vele malen fijner. Vrijdagavond liet het al half los, nog extra tape geplakt, hielp ook niet echt. Zaterdag nog naar de cardiologieafdeling geweest, daar hebben ze het extra gefixeerd met Tegaderm.
Op zich is het me meegevallen, maar ik merkte wel weer dat ik (vo0r mijn gevoel) niet zonder de Metoprolol kan. Hoofdpijn, kortademig, af en toe steken op de borst, tintelende handen/vingers (hyperventilatie?), hartkloppingen en ga zo maar door. Volgens mij niet echt episodes met kloppingen gehad, behalve wanneer ik me inspande (naar de keuken lopen, bijvoorbeeld..). We zullen zien, de 18e moet ik terug.