default-header

Re:Voorstellen

Home Forums De jongere hartpatiënt Voorstellen Re:Voorstellen

#89373
Kylie1986
Deelnemer

Bedankt voor de reacties!
Ja, de holter kwam vanuit de huisarts. Die huren ze bij een bedrijf dacht ik, die ze uitleest en dan weer doorstuurt naar de arts. Als ik 3 opnames had (moest op knopje drukken wanneer ik het aan voelde komen), moest ik hun bellen en via een geluidsignaal van het kastje werd het doorgestuurd via de telefoon, ideaal.
Geen idee waar de ritmestoornissen vandaan komen, daar zal ik wel achter komen.

Vandaag dus naar de cardioloog geweest. Eerst ECG gekregen, die zag er volgens hem ‘wel oke’ uit, niet overtuigend klonk het.
RR was netjes, maar dat had ik ook niet anders verwacht.
Bij onderzoek hoorde hij ook de ruis die de huisarts had gehoord.
Hij vroeg zich af of ik de metoprolol wel nodig had, er zijn andere middelen om de bloeddruk en het hartritme te vertragen.
Nu heb ik in maart een echo, fietstest en een 48uur holteronderzoek. Voor de laatste 2 moet ik stoppen met de metoprolol, omdat die misschien iets verbloemd zeg maar.
Dat gaat wat worden haha, zorgen dat ik dan niet hoef te werken, want ik kan dan nog geen trap oplopen, of misschien juist zo normaal mogelijk doen?
Moest minderen met caffeine, vond het zelf wel meevallen 4-6 koffie per dag?
18 maart weer terug.

Mijn moeder heeft te horen gekregen dat ze misschien met haart stoornissen moet leren leven. Het is bij haar een extra verbinding naar de sinusknoop, die ze niet verholpen krijgen.