default-header

Re:vermoeidheid

Home Forums De jongere hartpatiënt vermoeidheid Re:vermoeidheid

#89370
mirb
Deelnemer

Zo zeg, wat een afwisselend werk. Klinkt echt heel erg leuk! Goed dat je nu bij de bedrijfsarts bent en dat die ook met de cardioloog gaat overleggen. Ik ben heel benieuwd wat daaruit komt en hoop dat je een manier vindt waardoor je er meer energie aan over houdt dan nu…

Ik werk inderdaad 2 hele dagen. De dag daar tussenin gebruik ik om bij te komen. De maandag en vrijdag zijn dan dagen voor het huishouden en andere dingen.

Ik vind het soms ook wel raar dat die ritemstoornissen zomaar zijn gekomen, maar uiteindelijk maakt het niet zoveel uit of ik ze nou nu kreeg, al langer had of pas later kreeg: het belemmert je en daar moet je het mee doen. Heb nu voor m’n gevoel wel veel meer rust erbij. Was in het begin ook steeds bang dat ik weer in het zkh zou belanden enzo. Elke controle weer super zenuwachtig, dat gaat nu hopelijk wat minder worden.

De cardioloog vertelde dat ik het goed voel als er een ritmestoornis is, dat kwam duidelijk overeen met de registratie. We gaan nu andere medicijnen proberen. Daarnaast ga ik nog starten met hartrevalidatie, hopelijk binnenkort.

Hoe is het nu met jou? Weet je al meer?

Groetjes Mirjam