default-header

Re:Vandaag gestopt…..

Home Forums Roken Vandaag gestopt….. Re:Vandaag gestopt…..

#82430
Job Pieter Tent
Gast

Nog een klein maandje en dan ben ik een jaar gestopt. Van een pakje shag per dag tot niks in een rottempo. Ik ga ook richting een mijlpaal! 😛
Maar mijn mijlpaal is niet zo moeilijk te bereiken.

Er zijn bepaalde tijdsperiodes als je gestopt bent dat je het erg moeilijk krijgt. Als je het mij vraagt heeft dat te maken met 3. na 3 dagen, na 3 weken en na 3 maanden. kreeg ik het echt erg moeilijk en volgens mij komt dat ook wat overeen met jouw situatie.

Ik zou ook zeggen dat het moeilijker zou zijn op het moment dat je het voor jezelf doet. De andere keren deed je het voor je kinderen. Toen had je een duidelijk doel en iets om je aan vast te houden. Nu heb je dat niet, het hoeft niet voor je gezondheid, want je bent gezond, nu doe je het voor je toekomst. Maar wat is je toekomst, slechts een vaag idee. Niets specifieks. Dus Melanie, het is belangenloos, zo ook jouw input op deze site! Met andere woorden super!

Nu ben ik een actief persoon hier op hartgenoten, al wil ik me niet overal mee bemoeien, ik kan het niet laten. Ik vind het een hele prestatie. Of zie ik dit verkeerd?

Je stelt veel vragen Melanie, ik ben benieuwd wie hier wat meer input op kan geven……