default-header

Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

Home Forums Roken Staatsinquisitie opent jacht op rokers Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

#82183
Melanie
Deelnemer

Ik denk dat ik er beroerder aan toe ben als ik n uur langs de A73 sta uitlaatgassen in te ademen dan van een avondje stappen tussen de rokers. Ik ben gestopt voor mezelf omdat ik 3 kinderen heb die ik alleen opvoed om te proberen het goeie voorbeeld te geven niet omdat de regering dat van me wil.

Ondanks dat vind ik het ook belachelijk het rookverbod in horeca. Terwijl Roermond altijd een bruisend uitgaansgebied heeft gehad terwijl het nu elke vrijdagavond uitgestorven is. De “grotere” gelegenheden zijn zelfs gesloten. Ik vind het hoort erbij en je kan zelf kiezen of je daar naartoe gaat of niet. Ik vind dat een kastelein zelf het recht moet hebben om e bepalen of hij?zij meedoet aan het rookvrij op stap gaan.

Bovendien vind ik het echt niet wereldprobleem nummer 1 . Kijk eens naar nucleaire testen, hongersnood, president Bush die verantwoordelijk is voor massamoord en daar ligt niemand wakker van. Althans de nederlandse regering niet aan het pedo-probleem is nog steeds niets gedaan elke week zie je weer een nieuwe zaak op tv , maar het rookverbod ja daar hebben ze wel tijd en geld voor over. Belachelijk! Stel je voor er komt een verbod op autorijden omdat alle nederlanders recht hebben op schone lucht, nou wil ik het weleens beleven!