default-header

Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

Home Forums Roken Staatsinquisitie opent jacht op rokers Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

#82214
Job Pieter Tent
Gast

Lieske schrijft:
[quote]

Verder klagen kroegen nu wel dat de niet-rokers niet komen. Maar als je als niet-roker nu naar een kroeg gaat en je ziet dat daar toch gewoon gerookt mag worden (asbakken op tafel) en je zegt er wat van, dan hoef je daar nooit meer naartoe. En zo is de situatie nu. Dat weerhoudt niet-rokers er ook van om op stap te gaan.

[/quote]

Ik denk dat altijd slechts weinigen zich hebben laten weerhouden om er op uit te gaan. Althans ik ken er geen enkele. Ik ken wel mensen die klaagden over de stank, maar veel meer dan dat.. dat was er niet.
Melanie schrijft

[quote]
O ja en wat helemaal triest is is de smoes die de regering gebruikt : Het personeel moet bescherm worden tegen rook. Want iedereen heeft recht op een rookvrije werkplek. En dat terwijl meer dan 90% van het horecapersoneel zelf rookt……..en dus tussen de klanten buiten aan n sigaretje staat te hijsen…… Wie denkt de regering wel niet dat ze zijn om te menen dat ze volwassen mensen tegen zichzelf moeten beschermen alsjeblieft zeg. Dat er beter regels moesten komen ben ik het mee eens hoor maar ik vind dit erg ver gaan.
[/quote]

simpel gezegd is het Sociaal gedachtengoed.

Lieske
[quote] Dat hoor je van alle rokers……….enz [/quote]
Als “alle rokers” 95% of meer is dan klopt dat gewoon.
Er zijn altijd asocialen, op elk gebied. Ik zit ook niet te wachten op iemand die gaat pissen tegen het station, omdat deze geen zin heeft om 50cent te betalen om naar de wc te gaan. Zo kun je vanalles erbij betrekken. Want dit is slechts een enkeling geweest en is NIET te reflecteren op de massa!
Dat is te kort door de bocht.