default-header

Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

Home Forums Roken Staatsinquisitie opent jacht op rokers Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

#82494
Job Pieter Tent
Gast

Ik wil zeker niet je zeker niet denigreren. Ik wil gewoon zoals vaker al gedaan je erop wijzen dat hier een discussie gevoerd word, niet een debat. Het is gebruikelijk om in een discussie je gedachten gang aan te passen. Door verschillende inzichten kan je mening veranderen.

Een gespleten mening, nee allerminst. Ik ben in deze discussie getreden om een mening te kunnen vormen.

Ik heb de voordelen vanaf het begin gezien , maar heb ook de nadelen gemerkt . Daarom was ik voor en tegenstander. Het is dat hier geëist lijkt om een bepaalde richting te kiezen. Dan kies ik de gezonde richting.

Dan maar even je opmerking over dat ik omsloeg, toen dhr. van Overveld zijn mening duidelijk maakte. Daaruit blijkt gewoon dat hij veel sterkere argumenten had. Hij kan dus goed discussiëren.

Nogmaals in een discussie mag en kan je mening veranderen! Daarvoor voer je een discussie.

Niemand word hier monddood gemaakt Melanie, misschien dat je dit zo ervaart. Je zegt en reageert weer op een dergelijke manier dat je hier om vraagt. Je begint alweer op de man te spelen.

Je bekritiseerd mij dat ik van mening verander (wat niks minder dan terecht is) dan mag je allerminst wat terug verwachten. Als dit niet zint of als je hier niet mee om kunt gaan, dan heb je hier niks te zoeken.

Ik heb er absoluut geen zin in, dat jij nogmaals ruzie gaat zoeken op dit forum. Ik heb er geen zin in, dat je weer over elk woord struikelt.