default-header

Re:oplossing voor vliegprobleempje

Home Forums Reizen oplossing voor vliegprobleempje Re:oplossing voor vliegprobleempje

#86062
Job Pieter Tent
Gast

Intussen weet ik al het een en ander over hoe het is op het moment dat er wat gebeurt tijdens een vlucht, maar ik heb het zelf niet meegemaakt.
Een aantal maanden geleden was ik met mijn familie op reis toen mijn vader op de terugvlucht bijna overleed.
Wij (mijn moeder en ik) zijn ten tijde van het vooral constant beheerst geweest en totaal niet in paniek, misschien door wat we de afgelopen jaren allemaal hebben meegemaakt met mijn vader, maar tja…..

Maar ik denk toch als je een ritmestoornis krijgt tijdens een vlucht dat het behoorlijk knijpen is ondanks de icd? Of zie ik dat verkeerd? :blink:

Even terug naar het verhaal van het registreren van de voorvallen.
Het zijn natuurlijk geen medisch specialisten aan boord van een toestel, dus kunnen zij natuurlijk ook niet diagnosticeren. Indien ze moeten landen in geval van een ernstige situatie zullen ze waarschijnlijk wel ter verantwoorden registreren waarom ze zijn geland.
Het vrijgeven van deze informatie zou daarentegen niet ten positieve komen van de luchtvaartmaatschappij…..

Het is bekend dat hartpatiënten zich over het algemeen beter niet boven de tweeduizend met kunnen begeven. Elke inspanning kost meer kracht e.d. maar ook de onderstaande beschreven situaties. Het is voor ons ook de reden om niet zomaar vliegreizen te organiseren en beperken we ons tot busreizen welk niet boven 2km komen.

Maar daarvan afgezien, vakantie heeft gewoon een positieve uitwerking. En het zou geweldig zijn als mensen, die door een bepaalde aandoening wat schuwer zijn geworden om te reizen, weer wat meer zouden zien. Het verbreken van het isolement, toch?

groeten, Job