default-header

Re:Hoe lang word je geacht Plavix te blijven gebruiken?

Home Forums Medicijnen Hoe lang word je geacht Plavix te blijven gebruiken? Re:Hoe lang word je geacht Plavix te blijven gebruiken?

#85911
Anoniem
Inactief

Hallo Karien,

Dank je voor je reactie. Best wel verhelderend. Bij mij heeft hetzelfde gespeeld misschien is dat de reden. Geen verstopping voor overmatig cholesterol maar een plakje binnenkant dat deels losgelaten had en voor de verstopping had gezorgd. Gelukkig klopte mijn hart netjes door maar ik had er wel te lang mee doorgelopen waardoor een deel van mijn hart niet meer kan meepompen.

Ik ben best bang om te stoppen want zoals ik al schreef daarna kreeg ik opeens al die nieuwe bijna-verstoppingen. Als het niet door de combinatie plavix – maagbeschermer komt, komt het door mezelf. Maar altijd al die blauwe plekken is ook geen feest al is dat peanuts vgl. met een toename van de invaliditeit. Ik slik voorlopig maar braaf verder. De hartfalenpoli heeft een berichtje naar mijn cardioloog met deze vraag gestuurd. Ik ben benieuwd of het blijven doorgaan beleid is of dat het gewoon vergeten was.