default-header

Re:Goede tips? Help ! We verzuipen er in.

Home Forums Medicijnen Goede tips? Help ! We verzuipen er in. Re:Goede tips? Help ! We verzuipen er in.

#86044
Patrice
Gast

Wandeltheo, ik zit helemaal gezellig opgeschurkt in dezelfde hoek als jij. Want volgens mij heb je gelijk. En het leuke van de pharmaceutische industrie èn de orthomoleculaire voedingsdeskundige (althans de mijne) is wat eerst een absolute, onmisbare aanrader is, na een paar jaar onderzoek volledig vermeden dient te worden en wordt met klem het tegendeel beweerd.

Ik doe net als jij, als ik me niet meer aan cardioloog en huisarts vast kan houden, weet ik het niet meer. Daarbij elke dag extra vit C, een knoflookcapsule en zo’n ding speciaal voor vrouwen, met olie en de vit.B serie.
En ik ben ergens onderweg gestopt met lezen van adviezen.
Vooral als, zoals een paar maanden geleden de samenwerking van Nexium en Plavix niet optimaal blijkt te zijn, of nu met de Jupiter trial (ja ik ben overal van op de hoogte via Lancet) waarin Crestor weer helemaal wordt afgeraden….
WAAAHHHHH…..
Nou doet u mij maar een pilsje en neem er zelf ook eentje, gaan we straks nog wel even een blokje om met de hond, want daar houden we in ieder geval hersenbloedingen mee tegen….. niet met die hond, maar wel met het loopje, mits het langer duurt dan drie kwartier en niet in kuier- maar in stevige doorstappas gelopen wordt. 😉

En Lisa, meestal lees ik je berichten wel. Het zet me soms aan het denken, soms ook niet.
En ik kom ook niet uit een ei, maar kan wat slecht tegen adviezen die tegen het advies voor medicijngebruik van een cardioloog ingaan. Angst maakt dat ik die pillen neem, niks meer, niks minder.

En als ik alles zou moeten doen en vooral waar ik mee moet stoppen wat mijn orth.mol. voedingsdeskundige vriend, gelukkig istie ook gewoon een vriend en hebben we het er zo min mogelijk over, dat houdt de vriendschap ook leuk; hij is net zo overtuigd van zijn ALTIJD gelijk als jij. En dat is niet zo… Jan is een lieverd, maar hij is niet bovennatuurlijk, hij baseert ook zijn mening op dat wat hij geleerd heeft… net als iedereen. En dat betekent nog niet dat je dan gelijk hebt.

Dus blijf ik in de hoek met Wandeltheo en verzuipen we af en toe in al het goede nieuws en de tips. En blijf toch lezen wat er weer voor nieuws is ontdekt.
Fijn weekend, groetjes Patrice