default-header

Re:Bradycardie

Home Forums Algemeen Bradycardie Re:Bradycardie

#89690
alanis
Deelnemer

in het ziekenhuis voor de afspraak, met ik een pasje laten maken. Ik heb me hierop voorbereid en heb paspoort, en alle namen van huisarts, tandarts, apotheek paraat. ik geef mijn emailadres en er wordt een foto gemaakt voor op het pasje. ik geef mijn naam, adres, postcode en telefoonnummer. Zo pasje klaar. ik naar de cardioloog: ik moet me eerst melden bij de receptioniste van de cardioloog. Die laat ik mijn nieuwe pasje zien maar toch wil ze mijn gegevens in de computer ook opzoeken, die staan daar inderdaad in. Ze zegt dat ze een halfjaarlijkse check moet uitvoeren: bent u verhuisd of heeft u een ander telefoonnummer? Nee leg ik uit, alle gegevens zijn nu tien minuten geleden vers ingevoerd. Alles is actueel omdat ik namelijk nu net een pasje heb laten maken en alle gegevens heb laten invoeren. O ja. Is uw adres nog steeds dit en dat? Ik zeg dat ik niet verhuisd ben de afgelopen tien minuten. Is uw telefoon nog steeds dit en dat? Ik zeg dat ik onderweg van de ene pasjes receptie naar de cardio receptie niet onderweg een nieuw telefoonabonnement heb gekocht. o ja. Is uw email adres nog dit en dat? Ik zeg: nou onderweg van de pasjes receptie tien minuten geleden naar hier heb ik ook niet een ander email adres.
O ja.
Dus zo gaat het aan de receptie. Ik word echt horen horen horen dol van die receptionistes. Ik trek ze helemaal niet. Ik bijt op mijn tong ik druk mijn nagels in mijn handen. Ik trek het niet. Aan de telefoon waren ze ook al zo dom. Drie keer in de ronte doorverbinden en dan kom je weer uit bij de eerste etc. etc. Zo raar.
ik ben hier niet geschikt voor. Als ik al iemand moet bezoeken in het ziekenhuis wordt ik al helemaal geagiteerd door de geur die er hangt. Ik ben allergisch voor die ontsmettingszeep geur. En het is er altijd zo warm ondanks de zon buiten staat de verwarming daar altijd zo hoog dat ik met mijn lage bloeddruk zo bijna tegen de vlakte ga. Dus ik sta te tollen op mijn benen en hou me vast aan de desk van de receptie en dat speelt die hele slapstick conversatie zich hierboven af. en ik denk: op welke planeet ben ik hier?