default-header

Re:ANGST C.Q. PANIEKAANVALLEN NA EERSTE TERECHTE SHOCK ICD

Home Forums ICD ANGST C.Q. PANIEKAANVALLEN NA EERSTE TERECHTE SHOCK ICD Re:ANGST C.Q. PANIEKAANVALLEN NA EERSTE TERECHTE SHOCK ICD

#86224
Maripat
Deelnemer

Hallo Carotee,

zie net je bericht en ook ik ben blij dat jij deze klachten herkent. Vooral dat flitsen net voordat je in slaap valt (of misschien al aan het wegdoezelen bent) vind ik heel naar. Het lijkt alsof je heel veel beelden razendsnel door je hoofd ziet flitsen. En dan vervolgens de gevoelens van onwel zijn, of er iets staat te gebeuren, en het oorsuizen, heel naar, en ik hoop dat er snel iets mee gebeurt.
Ja, mijn eerste shock was na 4,5 jaar. Ik heb dan wel achterliggende hartproblemen, 2 x (stil) infarct, waardoor ook een aneurysma is ontstaan, waardoor vervolgens weer de hartritmestoornissen zijn ontstaan. Ook ik slik veel medicijnen voor alle kwalen, en was na zo’n tijd dan ook verbaasd opeens een shock te krijgen. Dacht niet dat het zo’n enorme indruk had gemaakt, maar misschien vergis ik mezelf daar dan toch in. In eerste instantie voelde ik me gewoon goed na die shock, pas een anderhalve week later begonnen deze rare problemen. Maar goed, er loopt van alles inmiddels, dus maar even afwachten of het inderdaad van de shock komt of dat er mogelijk toch nog iets anders speelt. Dank voor je bericht!