default-header

Mitralisklep prolaps

Home Forums De jongere hartpatiënt Mitralisklep prolaps Mitralisklep prolaps

#93340
SANNE88
Gast

Hallo Inez,
Wat een fijn nieuws dat het op zo’n kort termijn allemaal kan gebeuren. In maart krijgen jullie dus meer duidelijkheid. Goed dat alles zo uitgezocht wordt en dat ze in die week goed in de gaten wordt gehouden.
Ik ben niet bekend met vaatkluwen, klinkt pijnlijk en ook weer zo jong.

Het zou netjes zijn als ze bij jongeren het altijd op deze manier doen, scheelt zo veel wachten!

Ah..ik herken het helemaal, zo vervelend. Toch ook suf om als jonge meid je zo te voelen! Ze hoort lekker te genieten. Maar het weekend staat inderdaad in het teken van bijtanken. Ik hoop heel erg voor haar dat er snel een oplossing komt en dat ze erna weer lekker kan genieten van de dingen die ze hoort te doen op haar leeftijd.

Ik neem aan dat je het doorgegeven hebt van de streptococcen. Maar de cardiologen kunnen heel goed zien waar een klepafwijking door komt.

Maandag bij de cardioloog was het goed. Nog wel kleine onregelmatigheden op het hartfilmpje, maar die mogen nog. Geen gekkigheden verder. Wel tot een jaar na de operatie mijn medicijnen gebruiken en dan eind augustus weer een echo om te kijken of mijn hart goed herstelt is en dan hopelijk van de medicijnen af. Deze zorgen nu nog ervoor dat ik minder/geen hartritmestoornissen hebt en dat het hart ontspant en daardoor beter heelt.

Groetjes, Sanne