default-header

Mitralisklep prolaps

Home Forums De jongere hartpatiënt Mitralisklep prolaps Mitralisklep prolaps

#93326
ien75
Gast

Beste Sanne
Toevallig hebben we net gehoord van haar cardioloog en zal ze ws in de week van 7 of 14 maart worden opgenomen.
Ik begreep dat ze idd goe gaan kijken naar haar hart dmv een holter (meerdere keren) en een fietstest..
Ook proberen ze een mri te plannen.
Ze gaat ook andere medicatie krijgen.. Dit moet onder toezicht gegeven en word snel opgebouwd.
Verder proberen ze of de interventie radioloog ook tijd heeft in een van die weken want ze staat ook nog op de wachtlijst voor een behandeling aan haar been, ze heeft een veneuze malformatie, een soort vaatkluwen waar ze flink last van heeft..multidisciplinair dus maar ze doen hun best en hij belde om ons voor te bereiden want we zullen op korte termijn post hierover gaan ontvangen, dat is netjes toch?

Ik weet niet of dit standaard is bij kinderen… Een opname.. Ik weet dat dat oa te maken heeft met de verandering van medicatie…
Hij vertelde te willen zoeken naar de herkomst van de ritmestoornissen, passen die bij de lekkende mitralisklep of is het een andere oorzaak, want dan levert het gevaar op voor haar en zal ze er dus aan moeten worden geholpen.
Ze word absoluut geremd in haar doen, tankt volledig bij in de weekenden, en ze zei gisteren nog als ze zich eraan over geeft ze de hele dag wel in een hoekje op de bank kan gaan zitten….zoals jij omschrijft klopt het dus precies!

Over de mitralisklepprolaps hebben ze gezegd dat dit aangeboren is hoewel ze als klein meisje een zeer ernstige en heftige streptococ A infectie heeft doorgemaakt…
We zullen vast op (korte) termijn meer weten,,,

Voor jou maandag veel succes bij de cardioloog!
Lieve groet, Inez