default-header

Reageer op: alcohol

Home Forums Alcohol alcohol Reageer op: alcohol

#81327
henkvtende
Gast

Anoniem, gelukkig dat je er nog bent. Je krijgt een ICD niet zomaar.
Met hardlopen, net zoals met fietsen, is het beter 6 weken te wachten denk ik. Het is niet anders. Maak je een uitglijder, kan makkelijk met dat nare weer, en kom je ongelukkig terecht kan dit behalve voor jezelf ook nare gevolgen hebben voor de leads van je ICD die nog niet goed vast zijn gegroeid. Dat moeten we niet hebben.
Na de 6 weken gewoon aan je huisarts vragen. Afhankelijk van wat je precies hebt gehad en hoe je je voelt zal hij of zij groen licht geven, of je vertellen dat je toch de eerste controle van je ICD en advies van je cardioloog moet afwachten.
Dat heb ik dus gedaan. In totaal 5 maanden niet hardgelopen, wel revalidatie, na 6 weken weer een beetje fietsen, veel gewandeld, weer begonnen met werken.
En toen weer hardlopen, helemaal op nul begonnen, want helaas je conditie is pleite. Dus je grenzen kom je al gauw tegen. Maar grenzen kan je verleggen, goed naar je lijf luisteren werd mij gezegd. Schemaatje van het internet halen, bijvoorbeeld eentje met doel 30 minuten / 5km en daar mee starten. Is mij uitstekend bevallen. De rest gaat vanzelf!
Succes Henk