default-header

Reageer op: Na het dotteren,nog erger moe als voorheen.-wie herkent dat?

Home Forums Hart- en vaatziekten Na het dotteren,nog erger moe als voorheen.-wie herkent dat? Reageer op: Na het dotteren,nog erger moe als voorheen.-wie herkent dat?

#132540
D.Kaart
Gast

Alles herkenbaar 63 jr en in oktober jl na een nachtelijke aanval in ziekenhuis terecht gekomen , volgende dag gedotterd . Liep eigenlijk al ruim 3 jaar met klachten van arm/borst en duizeligheid, 3 huisartsen nee hoor dat is stress meneer , uitkomst inmiddels bekend en met een excuus vd huisarts waar je weinig voor koopt.
Nu 3,5 maand verder en zoals velen een berg klachten na behandeling die ik voorheen niet had ! Benauwd,kortademig,koude ledematen, en enorm in gewicht aangekomen , reactie cardioloog ……. ligt niet aan uw hart en ook niet aan de medicatie ( bloedverdunner/bloedplaatjesremmer) dusss , kan voor u niets betekenen!! neem het maar op met Internist ………. Heb nu ergens in maart een afspraak .
Werkelijk is er nu echt geen onderzoek gedaan naar de tienduizenden mensen die na dergelijke behandeling met deze heel veel voorkomende klachten blijven zitten ????? Kan toch niet zo zijn dat dit op de plank blijft liggen

D.kaart