default-header

Doneren goede doelen

Home Doneren goede doelen

Hartpatiënten Nederland zet zich al jaren voor hartpatiënten in en heeft in die tijd al heel wat resultaten behaald. Zo zijn er inmiddels veel mensen opgeleid om een Hartbewaakt Nederland te creëren, oftewel middels reanimatie onderwijs. Lees hier over onze ambities en doelen.

Doneren goede doelen belangrijk voor hartpatiënten

In Nederland wonen ongeveer 1 miljoen mensen die aan een hart- of vaataandoening lijden en jaarlijks overlijden ongeveer 50.000 patiënten aan de gevolgen van deze ziekten. Stichting Hartpatiënten komt op voor deze groep mensen en dat doet zij op verschillende manieren. Zo kan zij een aanvulling bieden op het medisch advies wat een arts of andere zorgspecialist gegeven heeft. Maar ook als je graag juridisch advies over een mogelijke medische fout of een second opinion wenst, is het mogelijk om hulp in te schakelen van Stichting Hartpatiënten Nederland. Als donateur zijnde kun je tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van deze services!

Doneren goede doelen belangrijk voor hartpatiënten

Aan goede doelen doneren en reizen

Om goede juridische en medische expertise te garanderen is goede doelen doneren belangrijk. Dankzij de vrijgevige donateurs kan Stichting Hartpatiënten Nederland blijven opkomen voor mensen die deze hulp hard nodig hebben. Maar wist je dat de stichting ook het hele jaar door leuke reizen naar verschillende plekken in Europa organiseert? Deze reizen zijn niet alleen maar bedoeld voor hartpatiënten. Iedereen die graag op vakantie wil, maar permanente begeleiding op de achtergrond een geruststellend idee vindt, is van harte welkom om mee te gaan op reis! Zo kun je altijd op een steuntje in de rug of een luisterend oor rekenen als je hier plotseling behoefte aan hebt tijdens de reis.

Aan goede doelen doneren en reizen

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de hartzorg?

Doneren aan goede doelen is erg makkelijk!

Doneren aan goede doelen is erg makkelijk geregeld. Zo accepteert Stichting Hartpatiënten Nederland ook eenmalige schenkingen via PayPal en iDeal. Je zit dan nergens aan vast, maar draagt toch jouw steentje bij. Uiteraard is het ook mogelijk om de stichting te steunen voor een langere periode. Via automatische incasso doneer je dan iedere maand een door jou gekozen bedrag en dit kan al vanaf € 2. Als je doneert, dan kom je soms ook in aanmerking voor aantrekkelijke fiscale voordelen. Zo zijn de donaties onder bepaalde voorwaarden af te trekken van de inkomstenbelasting. Verder kun je als hartpatiënt én donateur ook tegen een gereduceerde tarieven gebruikmaken van de medische en juridische expertise van de stichting als je bijvoorbeeld een second opinion wenst.

Doneren aan goede doelen is erg makkelijk!