default-header

Donatie goede doel

Home Donatie goede doel

Hartpatiënten Nederland zet zich al jaren voor hartpatiënten in en heeft in die tijd al heel wat resultaten behaald. Zo zijn er inmiddels veel mensen opgeleid om een Hartbewaakt Nederland te creëren, oftewel middels reanimatie onderwijs. Lees hier over onze ambities en doelen.

Waarom een donatie goede doel geven?

In ons land zijn hart- en vaatziekten een van de vaakst voorkomende oorzaken van iemands overlijden en iedere dag sterven daar ongeveer 100 mensen aan. Dit betekent dus ook dat de kans best groot is dat er iemand in jouw omgeving een hart- of vaatziekte heeft en daar uiteindelijk aan komt te overlijden! Dit is voor veel mensen reden genoeg om een donatie goede doel zoals Stichting Hartpatiënten Nederland te geven. Zij staan mensen met hartaandoeningen namelijk bij door bijvoorbeeld hulp te bieden in de vorm van juridische ondersteuning, medische adviezen en nog veel meer. De stichting neemt geen geld aan van de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische branche of van de overheid. Donaties goede doelen zijn daarom meer dan welkom!

Waarom een donatie goede doel geven?

Wat wordt er gedaan met mijn donaties goede doelen aan hartpatiënten?

Sinds de oprichting in 1970 komt Stichting Hartpatiënten Nederland op voor de belangen van hartpatiënten door heel het land. Zoals eerder gezegd, doet men dit door bijvoorbeeld juridische en medische adviezen te geven en eventuele misstanden in de zorg in kaart te brengen en die met de desbetreffende zorginstelling te bespreken. Maar wist je dat de stichting ook begeleide reizen naar leuke bestemmingen door heel Europa organiseert? Mensen met een hartaandoening kunnen op deze manier dan toch met een veilig gevoel op vakantie. Een donatie aan goede doelen kan dus op verschillende manieren bijdragen aan een makkelijker en fijner leven van een hartpatiënt!

Wat wordt er gedaan met mijn donaties goede doelen aan hartpatiënten?

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de hartzorg?

Donatie aan goede doelen doen: eenmalig of periodiek

De groep hartpatiënten wordt steeds groter. Nederland telt op dit moment meer dan een miljoen patiënten, maar men verwacht dat dit aantal op zal lopen tot 1,4 miljoen in 2040! Daarom is financiële steun aan Stichting Hartpatiënten Nederland onmisbaar. De stichting opereert volledig op basis van de vrijgevigheid van donateurs, want zo blijft zij onafhankelijk. Een donatie aan goede doelen zoals Stichting Hartpatiënten Nederland kan op verschillende manieren. Zo is het mogelijk om periodiek hartpatiënten over het hele land te steunen. Dit kan al vanaf € 2 per maand en loopt via automatische incasso. Donaties goede doelen hoeven dus helemaal niet veel geld of moeite te kosten! Wil je liever eenmalig een bedrag doneren? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Deze eenmalige donatie goede doel van minimaal € 25 maak je in dat geval binnen enkele klikken over via iDeal of PayPal.