default-header

Anoniem doneren goede doelen

Home Anoniem doneren goede doelen

Hartpatiënten Nederland zet zich al jaren voor hartpatiënten in en heeft in die tijd al heel wat resultaten behaald. Zo zijn er inmiddels veel mensen opgeleid om een Hartbewaakt Nederland te creëren, oftewel middels reanimatie onderwijs. Lees hier over onze ambities en doelen.

Waarom anoniem doneren goede doelen?

Wil je graag een goed doel steunen, maar hoef je daar niet per se voor bedankt te worden? Er zijn verschillende redenen waarom men kiest voor anoniem doneren goede doelen. Misschien wil je in de toekomst niet tig keer lastiggevallen worden met mailtjes en telefoontjes waarin de vraag wordt gesteld of je nóg een keer wilt doneren. Of je bent gewoon op je privacy gesteld en wilt verder niet laten weten dat jij diegene bent geweest die gedoneerd heeft. Wat de reden ook is, goede doelen zoals Stichting Hartpatiënten Nederland hebben donaties wel hard nodig! Zij zijn daar volledig van afhankelijk.

Hartpatiënten in binnen- en buitenland helpen door anoniem doneren aan goede doelen

Stichting Hartpatiënten Nederland werkt zonder winstoogmerk en ontvangt geen subsidie van de overheid. Daarnaast weigeren ze ook geld van farmaceutische bedrijven omdat zij graag onafhankelijk en objectief blijft. De stichting komt op voor de belangen van patiënten die een hartaandoening hebben. Dit doet de stichting door deze mensen te helpen hun weg te vinden in de door winstdoelstellingen gedomineerde zorg en farmacie. Dit kan in de vorm zijn van telefonische ondersteuning op medisch of juridisch gebied, maar de stichting brengt ook lotgenoten met elkaar in contact. Er bestaat ook een speciaal fonds dat onder de stichting valt, genaamd Buitenlandse Kinderen. Dit is speciaal bedoeld voor jonge buitenlandse patiënten die in hun eigen land niet de vereiste medische zorg kunnen krijgen.

Hartpatiënten in binnen- en buitenland helpen door anoniem doneren aan goede doelen

Doneer nu en help hartpatiënten in Nederland

Elke gift is goud waard

Anoniem aan goede doelen doneren is mogelijk bij Stichting Hartpatiënten

Anoniem doneren aan goede doelen zoals Stichting Hartpatiënten Nederland helpt dus niet slechts patiënten in Nederland, maar ook in het buitenland. Alleen al in Nederland wonen er meer dan 1 miljoen mensen met een hart- en/of vaataandoening. Met het gedoneerde geld worden dus heel veel patiënten geholpen. Anoniem doneren aan goede doelen kan bij Stichting Hartpatiënten Nederland op verschillende manieren. Via PayPal of iDeal kun je eenmalig anoniem doneren goede doelen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een periodieke bijdrage. Bij dat laatste wordt er maandelijks een bedrag middels automatische incasso afgeschreven en dit kan al vanaf € 2!

Anoniem aan goede doelen doneren is mogelijk bij Stichting Hartpatiënten