default-header
HomeActiviteitenGratis webinars: Gezond koken, gezond eten

Gratis webinars: Gezond koken, gezond eten

Binnenkort organiseren wij 2 leuke webinars inclusief een kookworkshop! Iris Heuer van GreenTwist gaat in gesprek met Donna van Hartpatiënten Nederland, over gezond koken en een gezonde leefstijl. Ook bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen hierover.

Vervolgens gaat Iris samen met u koken! Een week van tevoren ontvangt u een boodschappenlijstje voor het recept zodat u alle benodigde ingrediënten in huis heeft.

Het eerste webinar vindt plaats op zaterdag 20 februari om 14.00 uur, het tweede webinar op donderdag 25 februari om 17.00 uur.

In 2021 organiseren we diverse interessante webinars waarbij gevarieerde onderwerpen centraal staan. Vriend(inn)en, abonnees en supporters van HPNL kunnen hieraan deelnemen. Lees hier meer informatie over de mogelijkheden. Ter introductie kunt u de beide webinars ‘Gezond koken, gezond eten’ geheel gratis volgen.

Bekijk hier de video van Iris waarin ze meer vertelt over de webinars/kookworkshops en schrijf u in voor één of beide webinar(s). Wees er snel bij; er zijn maar een beperkt aantal plaatsen vrij!

LET OP: VOL = VOL en inschrijven = noodzakelijk!

Hopelijk tot 20 en/of 25 februari!

Team HPNL & GreenTwist

Inschrijven voor zaterdag 20 februari om 14.00 uur

Inschrijven voor donderdag 25 februari om 17.00 uur