default-header
HomeNieuwsWebinar ‘Prikken Ja of Nee’ terugkijken

Webinar ‘Prikken Ja of Nee’ terugkijken

AandoeningBehandelingBijwerkingen

vrijdag 30 april 2021, door Hartpatiënten Nederland

Naar aanleiding van veel onrust en twijfel over de vaccinatie tegen het coronavirus onder hartpatiënten, organiseerden wij een gratis webinar voor hartpatiënten en andere geïnteresseerden over de voors en tegens van vaccineren. Heeft u dit gemist? Kijk het dan nu terug!

De vraagstelling die centraal stond is heel simpel: wat moeten we weten om zo volledig mogelijk geïnformeerd te zijn? Hartpatiënten Nederland ging in gesprek met onafhankelijk onderzoeksjournalist Daan de Wit, die een beeld schetste van het coronalandschap en de coronaprik. Hij zette de voors en tegens van vaccinatie op een rijtje. De Wit publiceerde onlangs zijn e-boek Prikken ja of nee?

Tijdens dit webinar had de Wit het vooral over hoe gevaarlijk het coronavirus is, en in het verlengde daarvan wat het nut is van je te laten inenten. Het webinar was bedoeld om een afgewogen advies aan de kijkers te geven. Een advies dat een tegenwicht moet bieden tegen de stroom pro-prik-adviezen die via de media over ons uitgestort wordt. Temeer omdat het virus voor ruim 98 procent van de mensen geen gevaarlijke factor vormt, zo bleek tijdens het webinar. En omdat je veel zelf kunt doen om te voorkomen dat je ernstig ziek van wordt, zoals een gezond leef- en voedingspatroon.

Bekijk hier het webinar.


Geef een reactie


Reacties (1)

  • Jan Baltussen 1 februari 2023

    Vreemd. U zegt hier een advies te geven, in het weninar: geen advies te geven. Wat is het nu? Ook zou ik op zijn minst gezegd beter hebben gevonden dat u twee geluiden voor de camera had gehaald. Tenslotte: Daan de Wit houdt er vele dwaze ideeen op na. En die staan allemaal op YouTube (ongehoord is hij dus niet, en we kunnen het ook allemaal luisteren…). Jammer, hartpatiënten diskwalificeert zichzelf hiermee.