default-header
HomeNieuwsVoorstellen

Voorstellen

Columns

vrijdag 12 februari 2016, door Hartpatiënten Nederland

Lieve Hartbrugreizigers,

Graag wil ik mij eerst even voorstellen aan degenen die mij misschien nog niet kennen. Ik ben Marly van Overveld en ik ben begeleider tijdens de HartbrugReizen die wij organiseren. Tiny of Hilde gaan mee als medisch begeleidster, ik ga mee als vaste begeleider vanuit de organisatie. Wellicht heeft u mij eerder ontmoet tijdens een reis of heeft u iets van mij gelezen in een van de tijdschriften.

Ik vind het geweldig leuk om zo’n rol te kunnen spelen in zowel het organiseren van onze reizen als het begeleiden ervan. Ik heb dan ook veel zin in dit nieuwe reisjaar! In deze uitgave staan weer twee nieuwe bestemmingen, naar het prachtige Toscane en het sprookjesachtige Wienerwald. Heeft u interesse in deze reizen? Twijfel dan niet te lang en boek via 0475 – 31 72 72! Ook als u verdere vragen heeft, helpen mijn collega’s en ik u graag verder.

De 10-daagse reis naar de Côte d’Azur is nagenoeg volgeboekt, maar voor de 5-daagse reis naar Sauerland zijn nog kamers vrij. Mocht u overwegen om deze reis te boeken, dan adviseer ik u om ook hier niet te lang mee te wachten. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Ik hoop u te ontmoeten tijdens een van onze reizen, ik weet zeker dat u er geen spijt van krijgt!

HartbrugReizen; zorgeloos samen op pad, en écht niet alleen voor hartpatiënten!

Column door: Marly van Overveld


Geef een reactie