default-header
HomeNieuwsVoorjaarskriebels

Voorjaarskriebels

Columns

woensdag 13 april 2016, door Hartpatiënten Nederland

De eerste HartbrugReis van dit jaar zit er alweer op. We kunnen terugkijken op een geweldige 10-daagse reis naar de Côte d’Azur! Het was een geslaagde reis, met bezoeken aan o.a. Fréjus, Saint-Raphaël, Saint-Tropez en Nice. Ook de dagtocht door de Gorges du Verdon was prachtig. Verrassingselementen zoals de muziekavond en een diner in Nice werden zeer gewaardeerd door de reizigers. Het was wederom een heel leuk gezelschap, waarbij veel werd gelachen. Het gemiddelde beoordelingscijfer dat na afloop door de reizigers werd gegeven in het deelnemersonderzoek was een 8,5. Een groot succes dus! Ook de mensen die voor de eerste keer meegingen, waren erg enthousiast. Het is vaak een behoorlijke drempel om voor het eerst mee te gaan. Vooral voor alleenreizenden, maar het is heel mooi om te zien hoe snel mensen op worden genomen in het gezelschap, en hoe zij genieten van een dergelijke vakantie.

Doordat het mooi weer was kwamen we al helemaal in de voorjaarsstemming. Heerlijk samen koffie drinken of lunchen in de zon, of op een bankje lekker genieten van de mooie azuurblauwe zee! Het viel voor iedereen dus ook tegen om terug te komen in Nederland, waar het zeker niet zo’n mooi weer was als in Zuid-Frankrijk.

Anderzijds kunnen we nu weer uitkijken naar het voorjaar, en naar de volgende reizen! Naast de geplande reizen naar het Sauerland, Toscane en het Wienerwald hebben we in deze uitgave weer twee nieuwe HartbrugReizen voor u in petto: Zuid-Tirol & de Dolomieten en Brighton. Gaat u met ons mee? Wacht dan niet te lang en boek via 0475 – 31 72 72.

Geniet van de lente, en ik hoop u te ontmoeten tijdens een van onze reizen!

Column door: Marly van Overveld


Geef een reactie