default-header
HomeNieuwsTrots

Trots

Columns

donderdag 13 februari 2020, door Hartpatiënten Nederland

Marly van Overveld

Inmiddels zit de eerste reis van 2020 er alweer op. We hebben een 21-daagse reis naar Andalusië (Zuid-Spanje) achter de rug. Het was weer een prachtige reis, waarin we veel gezien en gedaan hebben. Prachtige steden als Córdoba, Málaga en Sevilla stonden op het programma, maar we dompelden ons ook onder in de Andalusische cultuur. Daar hoorden uiteraard ook een glaasje sangria en een flamencoshow bij. We hebben genoten!

Dat de reizigers zichtbaar genieten van onze reizen, is onlangs heel mooi vastgelegd door filmmaker Levi Vinken. Hij maakte prachtige sfeerbeelden en interviews tijdens onze Sloveniëreis, en het eindresultaat hiervan is werkelijk verbluffend. Telkens als ik deze mooie documentaire bekijk, krijg ik er kippenvel van. Zo mooi om te zien hoe zorgeloos onze reizigers genieten; daar doen we het voor! Benieuwd naar deze mooie film? Zoek op Youtube.nl naar ‘HartbrugReizen’ en bekijk ‘m snel. Het bekijken van deze mooie beelden maakt mij heel blij en dankbaar. Ik ben er zo trots op dat het mooie product HartbrugReizen bestaat. En dat wij ervoor kunnen zorgen dat mensen die anders misschien niet meer op vakantie zouden kunnen of durven, tóch nog mooie reizen kunnen maken.

Ik hoop dat wij samen nog vele bijzondere HartbrugReizen gaan maken. In deze uitgave meer informatie over ons gevarieerde reisaanbod, waaronder ook twee vliegreizen, waar al veel interesse voor is. In maart vindt de eerste vliegreis plaats, naar Griekenland. Ik kijk ernaar uit! Ook voor de Albaniëreis in oktober is al veel interesse.

Een reis op het oog? Wees er snel bij en voorkom teleurstellingen. Bel naar 0900 – 4 278 278 voor meer informatie of om te boeken. Hopelijk tot snel tijdens een van onze HartbrugReizen!

Column door: Marly van Overveld

Voor meer columns van o.a Marly van Overveld klik hier


Geef een reactie