default-header
HomeNieuwsNieuwe bestemmingen!

Nieuwe bestemmingen!

Columns

woensdag 13 juni 2018, door Hartpatiënten Nederland

Buongiorno! Ik verkeer momenteel nog een beetje in Italiaanse sferen, want tijdens het schrijven van deze reiscolumn zijn wij begonnen aan de terugreis vanuit Bibione. La Bella Italia! Het was weer een prachtige reis. Gevarieerde en mooie excursies, prachtig zonnig weer (op een dagje na), een fantastisch hotel en het belangrijkste: een hele leuke en gezellige groep reizigers. Wat hebben we genoten met zijn allen! We hebben Venetië, Triëst, Udine, Padua en Portogruaro bezocht, maar ook het zwembad, de zee en natuurlijk de nodige terrasjes waren heerlijk. Een prima balans tussen bezichtigingen en rust en ontspanning.

In deze nieuwe uitgave van HartbrugReizen leest u dat we weer iets nieuws voor u in petto hebben, namelijk: een dagtocht naar de kerstmarkt in Düsseldorf (voor maar € 19,50 p.p.), een 8-daagse langlauf-wandel reis naar het prachtige natuurgebied Berchtsgadener Land. Maar we gaan ook drie weken lang overwinteren in Zuid-Spanje. Dus heeft u zin om te wandelen in de parel van de Alpen, of juist om te genieten van heerlijk weer in het Zonnige Zuiden? Wij bieden het!

Helaas gebeurt het nog weleens dat reizen snel zijn volgeboekt (of bijvoorbeeld de 1-persoonskamers), dus ik adviseer u om niet te lang te twijfelen en snel te boeken. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Ik wens u een hele fijne zomer, en hoop u snel te begroeten tijdens een van onze reizen!

Column door: Marly van Overveld


Geef een reactie