default-header
HomeNieuwsHerfst: Nog eventjes er tussenuit?

Herfst: Nog eventjes er tussenuit?

Columns

donderdag 13 oktober 2016, door Hartpatiënten Nederland

Inmiddels is het alweer oktober en heeft de herfst zijn intrede gedaan. Voor we het weten zijn we alweer bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen! Toch kan het dan juist fijn zijn om er nog even tussenuit te gaan, zo op het einde van het jaar. Er zijn bijvoorbeeld nog enkele kamers beschikbaar voor de reis naar Dresden, waar we 23 oktober 7 dagen naartoe gaan. Dit belooft een mooie reis te worden!

In december hebben we ook dit jaar weer een 6-daagse kerstreis op het programma staan. Deze keer gaan we naar Thüringen. We overnachten in Gera, maar bezoeken ook steden zoals Erfurt, Chemnitz en Weimar. Tijdens deze reis geniet u gegarandeerd van een mooie kerstsfeer! Op pagina 8 leest u hier meer over. Vorig jaar was onze decemberreis volgeboekt, dus ik raad u aan om niet te lang te wachten met boeken.

Ook kunnen we weer terugkijken op een prachtige reis naar de Zuidkust van Engeland, Brighton, waar we onder meer hebben genoten van de indrukwekkende natuur. De reis naar Bibione (Italië) vorige maand was ook zeer geslaagd. Het was de eerste keer dat deze bestemming op het reisprogramma stond, maar zeker niet de laatste keer! Elke keer blijkt weer dat Italië een zeer aantrekkelijk vakantieland is en blijft. Het is in ieder geval een land, dat volgend jaar zeker niet zal ontbreken aan ons.

Column door: Marly van Overveld


Geef een reactie