eipotje, paasbrunch, paasontbijt,

Eipotjes uit de oven

Dit eiergerechtje is heerlijk bij een paasontbijt, bij de lunch of tijdens een luie zondag. Je hebt voor ieder persoon een ovenvast schaaltjes of potje nodig (inhoud ongeveer 150 ml), 1 of 2 eieren én een lekkere vulling.
 
Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet het potje in met wat olijfolie. Leg een beetje vulling onderin het potje. Lekker zijn bijvoorbeeld gerookte zalm, geitenkaas, spinazie, kerstomaatjes, blauwe kaas, geraspte courgette, bosui of groene kruiden. Breek de eieren boven de potjes en strooi er peper over. 
 
Bak de eipotjes ongeveer 10 minuten in de oven. De eieren zijn dan zacht. Heerlijk om met toast te eten!

Geef een reactie

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.