default-header
HomeNieuwsDecember uitgaven Hartbrug-Magazine & HartbrugReizen

December uitgaven Hartbrug-Magazine & HartbrugReizen

donderdag 7 december 2017, door Hartpatiënten Nederland

Onze tijdschriften Hartbrug-Magazine en HartbrugReizen liggen weer in de brievenbus, de magazines en worden automatisch verzonden aan donateurs die daarvoor in aanmerking komen. Klik hier om u aan te melden en ook elke twee maanden onze leuke en informatieve magazines te ontvangen!

Onze tijdschriften Hartbrug-Magazine en HartbrugReizen liggen weer in de brievenbus, de magazines en worden automatisch verzonden aan donateurs die daarvoor in aanmerking komen. Klik hier om u aan te melden en ook elke twee maanden onze leuke en informatieve magazines te ontvangen!

Hartbrug-Magazine

In Hartbrug-Magazine geven we hartpatiënten een gezicht en doen velen, waaronder ook vaak artsen, hun verhaal. Ook berichten we op een eerlijke, positieve manier over alles wat met gezondheidsproblemen te maken heeft. In deze uitgave onder andere een interview met de 27-jarige Sharona die dankzij een hart- en longtransplantatie een tweede kans op het leven kreeg, vragen over hartfalen aan huisarts Joke Lanphen, en een interview met de 34-jarige Geert de Jong die sinds zijn hartziekte meer levenskracht ervaart. Ook besteden we aandacht aan ongewenste kinderloosheid, de noodzaak van leren reanimeren en vindt u enkele heerlijke verantwoorde recepten voor de feestdagen. 
 
 

HartbrugReizen

In ons zustertijdschrift HartbrugReizen proberen wij de bezorgdheid en twijfels over op reis gaan weg te nemen en mensen een zorgeloos vakantiegevoel te geven. Veilig, geborgen en écht niet alleen voor hartpatiënten! In deze uitgave besteden we o.a. aandacht aan hartgenoten die de liefde (her)vonden, de Elfstedentocht zonder ijs, treinen door Europa en leest u een artikel over de twintig Nationale Parken van Nederland. Ook vertelt Geertje over haar mooiste reis en vindt u een recept voor kruidige chocolademelk. Verder presenteren wij nieuwe reizen naar Londen (Engeland), Krakau (Polen), Duitsland (Zuid- en Oost-Beieren), en België (Leuven en Brussel). Maar ook de reizen naar het Lago Maggiore en de Côte d’Azur worden nog eens belicht! 
 
Hieronder kunt u een combinatie zien van onze tijdschriften:
 
 
Of klik hier om een gratis proefexemplaar per post aan te vragen. Bij een donatie vanaf slechts € 2,10 per maand ontvangt u jaarlijks liefst 12 tijdschriften (6 x Hartbrug-Magazine en 6 x HartbrugReizen). Om vanaf nu verzekerd te zijn van toezending per post klikt u hier. Als donateur heeft u dan ook de mogelijkheid de magazines digitaal te lezen in onze app. Download nu onze app 'HARTBRUG' in de App Store of Google Play Store en lees de nieuwste uitgave van ons tijdschrift, met extra achtergrondinformatie zoals verwijzingen naar bijvoorbeeld websites of filmpjes.
 
 
 
 

 


Geef een reactie