default-header

elzi

elzi

Aangemaakte reacties

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: aanvragen van een scan van het hart #81609
  elzi
  Deelnemer

  Hallo Claudia.
  Je hebt zeker een engeltje op je schouder gehad. Goed dat je meteen geholpen bent in Frankrijk. Jammer echter dat ze hier in Nederland iets moeilijker doen, waarom niet meteen 2 omleidingen doen, en waarom de ader die voor 50% dicht zit niet behandelen. Ik snap hier niets van. In 2010 had ik het net als jij ook zo benauwd, ik kon nog geen 50 meter lopen (wandelen) zonder dat ik in ademnood kwam. Ik dacht eerst dat ik wat aan mijn longen had. Later bleek dat bij mij 2 aders zo goed als dicht zaten, ik heb dan ook met spoed een openhartoperatie gehad en kreeg toen 2 omleidingen. Verder bleek dat ik hartritmestoornissen heb en een aneurysma. Na de operatie ben ik heel snel weer opgeknapt, heb ook nog hartrevalidatie gedaan.
  Probeer zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen wat ze gaan doen, Ik hoop dat je dinsdag al wat meer te horen krijgt. Sterkte en (als het kan) probeer rustig te blijven. Ik begrijp dat onzekerheid en angst vreselijk zijn.
  Hartegroet van Ellen. .

  In reactie op: Hartklep Keuze #81607
  elzi
  Deelnemer

  Beste Frenk.
  Ik heb net gelezen dat jullie wens is uitgekomen. Het is jullie zo erg gegund. Geniet van de vakantie en probeer tijdens die vakantie alles een beetje los te laten.
  Hartegroet van Ellen

  In reactie op: Stress hormonen #81564
  elzi
  Deelnemer

  Sterkte Annemarie. Ik hoop dat jij en je man weer snel opkrabbelen, en dat we je hier weer ontmoeten op het forum. Rustig aan doen.
  Hartegroeten van Ellen

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)