Dit wordt misschien wel de vakantie van uw leven! Istrië, gelegen in het noordwestelijke puntje van Kroatië, heeft alles om deze vakantie tot een fantastische ervaring met mythische proporties te maken! Alle reden dus om met ons mee te gaan naar de 'Kroatische Rivièra'. De bevolking is gastvrij, de natuur adembenemend, en de prijzen zijn hier nog heel vriendelijk. Tel daarbij op ons heerlijke hotel aan de kust en het wordt wel héél makkelijk om met volle teugen van deze vakantie te genieten!

Onze oktoberreis naar Berlijn en omgeving is een ware belevenis. We vallen er met de neus in de boter, want jaarlijks baadt de stad juist in oktober in een zee van licht en kleuren bij gelegenheid van de twee lichtfestivals: Festival of Lights en Berlin Leuchtet. Heel Berlijn is één groot festivalgebied, en de ‘entree’ is nog gratis ook. Gebouwen als de Berliner Dom, de beroemde Brandenburger Tor, de Fernsehturm en de Oberbaumbrücke staan letterlijk in de kleurrijke spotlights.

Bent u na de Kerstdagen toe aan lekkere temperaturen, zon, zee, strand en ontspanning? Ga dan met ons mee op ‘overwinterreis’ naar Spanje: de Costa del Sol.
 
Uit onderzoek onder onze reizigers blijkt dat een aantal mensen graag met ons warmere oorden opzoekt als het in Nederland op z’n koudst en guurst is. Daarom hebben wij een nieuwe reisbestemming aan de Costa del Sol in ons programma opgenomen.